WELKOM OP DE SITE VAN FANFARE BROEKHUIZENVORST & OOYEN

Op deze website kun je informatie vinden over onze vereniging. Je kunt het laatste nieuws bekijken en door het nieuwsarchief bladeren om te zoeken naar oudere artikelen.

MUZIEKOPLEIDING
BROEKHUIZEN-BROEKHUIZENVORST

Op zaterdag 8 en zondag 9 april heeft het jaarlijkse solistenconcours plaatsgevonden in Meterik.

Namens het bestuur van stichting HaFaBra en de beide fanfares willen wij alle leerlingen hartelijk felicteren met het door hun behaalde resultaat!

Jeugddivisie
Silke van der Beek                                   85 punten met verplichte promotie

Aymee Francken                                      75 punten

Stan Gooren                                             74 punten

Marit van Leendert                                   75 punten

Jonathan Manisha                                    77 punten

Kim Breukers                                            83 punten

Casper Derikx                                           79 punten

Stan van Dijke                                           76 punten

Sofie Hendrix                                             77 punten

Raelyn Vousten                                         89 punten met verplichte promotie

• Raelyn heeft met deze punten de 3e prijs in haar divisie mee naar huis mogen nemen!

5e divisie
Jeff Gooren                                                92 punten met verplichte promotie en lof                                                                                        der jury!

• Jeff is met deze punten tot divisiewinnaar uitgeroepen!

Jonna Hesen                                              88 punten met verplichte promotie

4e divisie
Pim Hesen                                                  93 punten met verplichte promotie en lof                                                                                         der jury!

• Pim is met deze punten tot divisiewinnaar uitgeroepen, en heeft daarbij de Wisseltrofee van de gezamenlijke muziekverenigingen in ontvangst mogen nemen; voor het hoogste puntenaantal van de jeugd-, 5e en 4e divsie!

3e divisie
Luc Thijssen                                               75 punten