Welkom op de website van Fanfare Broekhuizenvorst en Ooyen.

Op deze website kun je informatie vinden over onze vereniging. Je kunt het laatste nieuws bekijken en door het nieuwsarchief bladeren om te zoeken naar oudere artikelen. In de agenda kun je zien welke activiteiten de komende tijd op de planning staan, zoals concerten, repetities en activiteiten van het jeugdorkest. Er is informatie over de fanfare te vinden, zoals pagina’s over de dirigent en het jeugdorkest. In het fotoalbum zijn veel verschillende foto’s te bekijken van verschillende activiteiten waar de fanfare bij betrokken is geweest. Tevens is het mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier, bijvoorbeeld om een verzoek tot een optreden te doen.

Het is ook mogelijk om ons te volgen op Twitter en Facebook, zodat je de laatste updates meteen op je social media profiel krijgt. Klik daarvoor op de social media buttons.